Najpopularniji dječiji krevet na tržištu

Vaše beba raste. Baby krevetić postaje tijesan i nefunkcionalan. Još nije vrijeme za veliki krevet. Trebate prelazno rješenje? Gdje ga naći? Nudimo vam rješenje!

 

Kvalitet i sigurnost

Bilo koje proizvode da kupujemo veoma nam je važno da su kvalitni i sigurni za upotrebu. Upravo zato IKEA-ini dječiji kreveti su testirani prema najvišim svjetskim standardima kako bi prije svega ispunili zahtjeve kvaliteta i sigurnosti proizvoda.

Dimenzije i funkcionalnost

Nakon što beba preraste baby krevetić potreban vam je dječiji krevet koji će pružiti odgovarajući konfor i udobnost. Za to vam nisu potrebni veliki kreveti koje koriste odrasle osobe, nego kreveti prilagođeni djeci uzrasta od 2 – 12 godina. Najpopularnije dimenzije takvih kreveta su 160 x 70 cm. Takvih kreveta je malo na tržištu, posebno onih kvalitetnih i funkcionalnih. Ove dimenzije su veoma popularne, prije svega zbog funkcionalnosti i prilagodljivosti ovih kreveta svakom prostoru. Male dječije sobe sa ovim krevetima postaju prostranije a prostor upotrebljiviji.

Najpopularniji dječiji krevet

Najpopularniji dječiji krevet iz ove kategorije, ujedno i jedan od najprodavaijih IKEA-inih proizvoda širom svijeta je iz Sniglar porodice krevet Junior. Izrađen od najkvalitetnijeg bukovog drveta i dizajniran tako da odgovara svakom prostoru. Ovaj krevet opravdat će očekivanja mnogih roditelja. Izozetno prihvatljiva cijena čini ga veoma konkurentnim i poželjnim. Osim što je veoma tražen u svijetu, ovaj izuzetan krevet po više nego povoljnoj cijeni uz besplatnu dostavu dostupan je i u Bosni i Hercegovini i može se poručiti na web-shopu: bukvalno.ba.

Opis i namjena poizvoda

Dječiji krevet SNIGLAR Junior još jedan je kvalitetan, jednostavan, praktičan, funkcionalan, siguran i trajan proizvod iz IKEA SNIGLAR porodice. Namjenjen je djeci uzrasta od 2 do 12 godina. Idealan za domove koji trebaju više prostora. Odlično se uklapa u svaki ambijent. Ne zauzima puno prostora. Obično se jednom stranom prislanja uz zid, dak na drugoj strani ima polu-ogradu, koja je prenosiva s lijeve na desnu stranu i obratno, tako da ga možete postaviti gdje vam odgovara. Izrađen je od najkvalitetnijeg bukovog drveta i lakiran ekološkim neškodljivim bojama. Izrađuje se u prirodnoj boji drveta (bukve).

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart